Våra samarbetspartners sedan 1980-talet

Kontorsmöbler
EFG erbjuder kompletta inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer, vi har ett brett sortiment med ergonomiska & flexibla kontorsmöbler som passar våra kunders unika krav & behov.


Möbler för skola och förskola
Sveriges ledande tillverkare av skolmöbler.
Med verksamhet sedan 1896 är Tranås Skolmöbler det svenska företag som har särklassigt längst erfarenhet av inredning till skolans värld. Idag är vi en modern och nytänkande partner som på en stabil grund av kunskap driver utvecklingen av dagens skolmiljöer framåt.


Ergonomi på arbetsplatsen
Götessons utvecklar och tillverkar produkter för kontorets, konferensens och hotellets arbetsplatser. Med Europa som huvudmarknad säkerställer vi ergonomiska, funktionella och väldesignade helhetslösningar för kunden. Företaget grundades 1984 av Ola Götesson och drivs idag av sonen Johan Götesson.


Ergonomiska Stolar
Alla har rätt att sitta som man vill. Det är en filosofi som SAVO har arbetat efter ända sedan starten 1945 då de designade sin första kontorsstol. Genom åren har detta övergått i ett begrepp som de valt att kalla för ”Beyond Ergonomics” och som inte behöver förklaras. Det enda du behöver göra är att sätta dig ner. Resten av jobbet gör stolen. Det är vad Savo handlar om. Enjoy the difference!